Ενημερωτική ημερίδα για το Νέο Λύκειο στην Κοζάνη



Ενημερωτική ημερίδα για το Νέο Λύκειο διοργανώνουν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:00  τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στην αίθουσα εκδηλώσεων του διδακτηρίου τους στην Κοζάνη . Οι Διευθυντές Σπουδών του Φροντιστηρίου Ιωάννα Μαργαρίτη και Χαράλαμπος Λεονταρίδης δήλωσαν αναφορικά με το σεμινάριο : «Το φροντιστήριό μας ενημερώνει μαθητές και γονείς για τις επικείμενες αλλαγές στο Νέο Λύκειο και ταυτόχρονα σχεδιάζει αποτελεσματικά προγράμματα υποστήριξης των μαθητών της Α’ Λυκείου για το νέο εξεταστικό περιβάλλον.

Με ιδιαιτέρως προσιτά δίδακτρα, τα φροντιστήριά μας υποστηρίζουν την αναβάθμιση και την μετεξέλιξη του δημόσιου σχολείου προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας.»  Οι εισηγητές του σεμιναρίου θα  αναπτύξουν  όλες τις πτυχές του Νέου Λυκείου και την προσμέτρηση των βαθμολογιών στη διαδικασία πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και θα παρουσιάσουν  τα νέα επιστημονικά πεδία και τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.