Ο Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού – Δείτε το βίντεοΜε την τελετή αγιασμού σε όλα τα εκπαιδευτικά συγκροτήματα  του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού άνοιξε σήμερα η νέα σχολική χρονιά.
 
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος παρέστη μαζί με τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Λαζαριώτη στον αγιασμό του Γυμνασίου – Λυκείου Σερβίων, του ΕΠΑΛ Σερβίων και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ενώ αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που γίνονται σε κάθε σχολικό συγκρότημα ώστε να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις που κάνουν το εκπαιδευτικό έργο καλύτερο και πληρέστερο.

Ειδικά στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Σερβίων ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού αναφέρθηκε στις εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης (Πρόγραμμα Εξοικονομώ) που εξελίσσονται αυτό το διάστημα και ουσιαστικά θωρακίζουν ενεργειακά το κτίριο.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.