Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Βόιο – Δείτε το βίντεο



Έναρξη της σχολικής χρονιάς σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και για τα σχολεία του Δήμου Βοΐου, με μαθητές και μαθήτριες να κάθονται για πρώτη φορά φέτος στα θρανία.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλες τις σχολικές μονάδες, με τους μαθητές να ξεκινούν τον αγώνα τους για την κατάκτηση της γνώσης για άλλη μία εκπαιδευτική περίοδο.

Τον αγιασμό του Γυμνασίου- Λυκείου «Γ. Παπαγεωργίου» στη Σιάτιστα, τέλεσε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Παύλος, ενώ εκεί βρέθηκε τόσο ο Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, όπως και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Όλοι τους ευχήθηκαν σε καθηγητές και μαθητές καλή σχολική χρονιά, με πολλές επιτυχίες, ενώ φυσικά ιδιαίτερες ευχές για καλή δύναμη και κουράγιο δέχτηκαν οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου οι οποίοι θα δώσουν τον αγώνα για την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.