Επίσκεψη και ενημέρωση Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σερβίων για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισηςΤο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Σερβίων όπου και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» και με προϋπολογισμό 479.000€ το έργο θα θωρακίσει ενεργειακά το κτίριο όπου στεγάζονται τα δύο σχολεία με άμεσα αποτελέσματα στην ποιότητα διαβίωσης μαθητών και εκπαιδευτικών  και στην εξοικονόμηση πόρων που δαπανώνται από τον Δήμο για την θέρμανση του κτιρίου σε ποσοστό περίπου 51% .  Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού ενημερώθηκε για την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών ενώ συναντήθηκε και με τους διευθυντές των δύο σχολείων.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις αίθουσες του Λυκείου. Στο τέλος του μήνα ή αρχές Οκτωβρίου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Γυμνάσιο. Έως τότε οι μαθητές του Γυμνασίου θα μετακινηθούν σε αίθουσες του ΕΠΑΛ Σερβίων.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.