Δήμος Εορδαίας: Εγγραφές στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι

Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Εορδαίας, το Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε) ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Με νέες εμπειρίες και καινούργια προγράμματα το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε ευελπιστεί να γίνει ένας πυρήνας πολιτισμού για ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στη Νέα Πτέρυγα του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου.

Τα οφέλη για όσους συμμετέχουν σε ομάδες θεατρικού παιχνιδιού είναι πολλαπλά. Πρόκειται για μια δραστηριότητα η οποία μέσα από παιχνίδια εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, συνεργασίας, δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το σώμα και τον εαυτό τους, να μάθουν να συνεργάζονται, να είναι μέλη μια ομάδας και να λειτουργούν μέσα σ’ αυτήν. Παράλληλα ενισχύει τη λεκτική ικανότητα των παιδιών, καλλιεργεί τη φαντασία και βοηθάει στο  να χαλαρώσουν από την πίεση της καθημερινότητας και να είναι πιο χαρούμενα. Τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού απευθύνονται σε παιδιά από 3,5 έως 15 χρονών, καθώς και σε ενήλικες.

Τη χρονιά 2013-2014 το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε έχει δρομολογήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις και συνεργασίες για τα μέλη του αλλά και όλους τους πολίτες της περιοχής.

Υπεύθυνη του Εργαστηρίου είναι η κ. Μάρθα Μαυρίδου, νηπιαγωγός – εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην Κ.Ε.Δ.Ε, 25ης Μαρτίου 100 (ισόγειο πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας) στην Πτολεμαΐδα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2463081232 και 6977616991.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.