Την Π.Ε. Κοζάνης διασχίζει η ποδηλατοδρομία αγάπης με Κύπριους ποδηλάτες – Δείτε τα βίντεοΣτην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης βρέθηκαν την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 οι πέντε Κύπριοι ποδηλάτες στα πλαίσια της πανελλαδικής ποδηλατοδρομίας αγάπης που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην πόλη της Κοζάνης τους υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Σόκουτης και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κα Αν. Τσάτσου, ενώ έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες από όπου πέρασαν, μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης.

Κατά τη διάρκεια της ποδηλατοδρομίας οι Κύπριοι ποδηλάτες συγκέντρωσαν τρόφιμα, προσφορά των κατοίκων της περιοχής, από τα οποία to 1/3 θα αποσταλεί στην Κύπρο και τα 2/3 θα διανεμηθούν σε πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας  Κοζάνης, μέσω των Υπηρεσιών των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης συνέδραμε με προσφορά σχολικών ειδών για τα παιδιά στην Κύπρο.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.