Συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών Γιάννη Σόκουτη και Γιώργου Σβώλη με εκπροσώπους του κλάδου της αρτοποιίας και του μαρμάρου



Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρτοποιών Κοζάνης και με εκπροσώπους του κλάδου του μαρμάρου πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης κ. Γιώργος Σβώλης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη νομοθεσία και σε συνδυασμό με την τρέχουσα οικονομική συγκυρία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους δύο παραγωγικούς κλάδους. Παρουσία των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που προβληματίζουν τους επαγγελματίες του χώρου και εξετάστηκε η δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων.

Την ικανοποίησή τους για τη συνάντηση εξέφρασαν τόσο οι εκπρόσωποι των κλάδων όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Σόκουτης και κ. Σβώλης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.