Δασική πυρκαγιά στην Τ.Κ. Πλατανιάς στο Δ. Βοΐου του Νομού Κοζάνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα (08/09/2013), στις 11:15, σε χορτολιβαδική και δασική έκταση, στην Τ.Κ. Πλατανιάς, του Δ. Βοΐου, στον Νομό Κοζάνης.

Με την έναρξη της πυρκαγιάς και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης και από  τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς,  αποτελούμενες από  18 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα 6 ατόμων.

Την επιχείρηση κατάσβεσης συντονίζει ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτ. Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Κων/νος Καραμπέτσος.

Νεότερη ενημέρωση:

Υπό μερικό έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Τ.Κ. Πλατανιάς στο Δ. Βοΐου, του Νομού Κοζάνης.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα (08/09/2013), στις 11:15, σε χορτολιβαδική και δασική έκταση, στην Τ.Κ. Πλατανιάς, του Δ. Βοΐου, στον Νομό Κοζάνης. Στο συμβάν επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης και από  τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς,  αποτελούμενες από 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα 6 ατόμων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.