Συνεχίζονται οι βραδιές τζαζ στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ Κοζάνης



Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι μουσικές βραδιές τζαζ, στον χώρο του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ Κοζάνης, που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος «Φίλοι της Τζαζ στην Κοζάνη», ο Δήμος Κοζάνης – Οργανισμός Πολιτισμού και η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Το βράδυ της Παρασκευής οι εραστές της τζαζ μουσικής, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το κουαρτέτο «Vaso Dimitriou Quartet», αποτελούμενο από τους Βάσω Δημητρίου (Guitar), Μάξιμο Δράκο ( piano), Χάρη Χαραλάμπους (Bass), Καλλίστρατο Δρακόπουλο (drums), που μάγεψαν το κοινό με την ιδιαίτερη μουσική τους, με την κιθάρα να κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η συναυλία συνεχίστηκε με «Hector Martignon’s “Foreign Afair”» και τους Χρήστο Ραφαηλίδη (vibes), Hector  Martignon ( piano), Παναγιώτη Αντρέου (Bass) και Mauricio Herrrera  (drums), σε μία εξαιρετική μουσική παράσταση, όπου  οι θεατές θαύμασαν για ακόμη μία φορά τον εξαίρετο Κοζανίτη μουσικό Χρήστο Ραφαηλίδη.

Η αυλαία του φεστιβάλ πέφτει σήμερα το βράδυ, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013  με τη συναυλία των Apopsis Trio & Natassa Mare Moumtzidou, με τους Νατάσα Μάρε Μουμτζίδου (vocals), Γιώργο Τζούκα ( piano), Λάκη Τζήμκα (Bass), Μανώλη Κουτσουνάνο (drums)  και στο δεύτερο μέρος της συναυλίας Exit με τους Lior Yekutieli  (Guitar), Γιώτη Κιουρτκσόγλου (Bass) και Mark Halbheer (drums).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης ( σε περίπτωση κακοκαιρίας στην Αίθουσα Τέχνης).

Δείτε μερικά αποσπάσματα από την χθεσινή συναυλία:

 

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΖΑΖ ΚΟΖΑΝΗΣ_3Η ΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

 

130907_ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.