Η ποδηλατοδρομία αγάπης την Τρίτη στο Βόιο

Τους πέντε(5) Κύπριους ποδηλάτες, οι οποίοι ξεκίνησαν την ποδηλατοδρομία αγάπης με σκοπό να διανύσουν 3848χλμ, για κοινωφελή σκοπό, θα υποδεχθεί την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη ο Δήμος Βοΐου και τα Τοπικά του Διαμερίσματα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ποδηλατοδρομίας οι πέντε Κύπριοι, θα βρίσκονται την Τρίτη σε Νεάπολη, Αλιάκμονα, Καλονέρι και Σιάτιστα, με σκοπό να συγκεντρώσουν τρόφιμα και σχολικά είδη τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Οι ποδηλάτες θα συναντήσουν τους πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά τους, στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και των χωριών και ο Δήμος Βοΐου καλεί όλους τους κατοίκους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2465350100 για περισσότερες πληροφορίες.

Να σημειωθεί πως τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν κατά 1/3 σε πολίτες της Κύπρου και κατά τα 2/3 σε πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.