6ος Ποδηλατικός Δρόμος Υγείας στο Τρανόβαλτο



Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με τη διοργάνωση του 6ου Ποδηλατικού Δρόμου Υγείας το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2013.

Στο σύνθημα ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ανταποκρίθηκαν 115 ποδηλάτες κυρίως από το Τρανόβαλτο και αρκετοί  από Μικρόβαλτο, Σέρβια και Φρούριο, στην πλειοψηφία τους ασφαλώς παιδιά, που βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης για τη μεγάλη ποδηλατοβόλτα στην όμορφη διαδρομή των 12χλμ -χωματόδρομος μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο στη Βουργάρα, διασταύρωση έξω από Λαζαράδες, επιστροφή μέσω της ασφάλτινης διαδρομής Λαζαράδων-Τρανοβάλτου, που δεν είχε βέβαια ανταγωνιστικό  χαρακτήρα.

Και από οργανωτικής πλευράς, όλα λειτούργησαν κανονικά, αφού υπήρχαν κατά τη διαδρομή περιπολικό όχημα του Α.Τ. Σερβίων για ρύθμιση της κυκλοφορίας, Πρώτες Βοήθειες, όχημα περισυλλογής για περιπτώσεις βλαβών των ποδηλάτων, καθώς και μέριμνα προσφοράς νερού στους συμμετέχοντες.

Μετά τον τερματισμό, προσφέρθηκαν στους ποδηλάτες εδέσματα και αναψυκτικά, ενώ με την εγγραφή συμμετοχής  πριν τον αγώνα, τους είχαν δοθεί αναμνηστικά καπέλα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση ενός ποδηλάτου και τεσσάρων κρανών ασφαλείας, προσφορά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, που ανέδειξε τυχερό -για το ποδήλατο- τον Γιάννη Αργυρόπουλο από το Φρούριο.

Γ.Μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.