Μπήκαν σαν κλέφτες έφυγαν «κύριοι» – Αφησαν χρήματα για ό,τι πήραν από κλειστό κατάστημα – Βίντεο



Συνήθως οι κάμερες των καταστημάτων χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό ληστών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως το υλικό τους αξιοποιήθηκε για να δοθεί… βραβείο εντιμότητας σε τέσσερις νεαρούς. Κάτι που το άξιζαν αφού μπήκαν σαν «κλέφτες» σε ένα κλειστό κατάστημα, αλλά πλήρωσαν για ό,τι πήραν.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου William Paterson στο Νιου Τζέρσεϊ μπήκαν σε ένα κατάστημα αγνοώντας πως αυτό ήταν κλειστό. Το σύστημα κλειδώματος είχε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να είναι ορθάνοιχτη η πόρτα και τα φώτα αναμμένα. Αφού πήραν ότι ήθελαν- μπαταρίες και γυαλιά ηλίου- άρχισαν να φωνάζουν αναζητώντας κάποιον υπάλληλο, αφού στο ταμείο δεν ήταν κανείς. Οταν βαρέθηκαν να περιμένουν άφησαν τα χρήματα- ο ένας μάλιστα κουνούσε τα χαρτονομίσματα μπροστά στην κάμερα για να δείξει πως δεν είναι κλέφτης- και έφυγαν.

Αργότερα η αστυνομία ειδοποίησε τη διευθύντρια του καταστήματος πως πιθανότατα έπεσε θύμα ληστείας, καθώς είδαν τις ανοιχτές πόρτες. Εκείνη όμως διαπίστωσε ότι δεν έλειπε κάτι. Οταν παρακολούθησε το βίντεο από τις κάμερες, διαπίστωσε την καλή πράξη των τεσσάρων παικτών της πανεπιστημιακής ομάδας. Τους αναζήτησε λοιπόν και τους επιβράβευσε για την τιμιότητά τους με μία δωροεπιταγή.

Πηγή: Fox News
iefimerida.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.