Διαμαρτυρίες για ηχορύπανση από τα μαγαζιά στην Πτολεμαΐδα

Επειδή πολλοί συνδημότες μας διαμαρτύρονται προς την ΚΙΝΗΣΗ (λες και δεν υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές), σχετικά με τις παραβάσεις και την ηχορύπανση από τα διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ έχει το Αστυνομικό Τμήμα και η Δημοτική Αρχή. Πληροφοριακά παραθέτουμε τι ακριβώς εκδίδει η Δημοτική Αρχή, και ποιος είναι ο αντίστοιχος αντιδήμαρχος:

Με την υπ΄αριθμ. 65/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου
Εορδαίας, παρατείνεται η ισχύς της άδειας λειτουργίας μουσικής, από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη έως την 01:00 ώρα, κατά δε την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι την 03:00 ώρα, με τους παρακάτω όρους:

1) Απαγορεύεται η λειτουργία μουσικών οργάνων κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.

2) Το στερεοφωνικό συγκρότημα θα λειτουργεί με κλειστές πόρτες &
παράθυρα.

3) Η ένταση της μουσικής μέσα στο κατάστημα δεν θα ξεπερνά σε καμία
περίπτωση τα 80 db. και εκτός του καταστήματος τα 30 db.

O Δήμος Εορδαίας, έχει το δικαίωμα προσωρινής ή οριστικής αφαίρεσης της παρούσας, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 3/1996 Αστυνομική Διάταξη και τις
υπ΄αριθμ. 7617 & 60153 / 24-10-96 εγκυκλίους ΥΠΕΣ & 11Α.

Η παρούσα άδεια ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013 και δύναται να ανανεωθεί, εφόσον ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσκομίσει τουλάχιστον 1 μήνα πριν την λήξη του έτους, άδεια πνευματικών (ΑΕΠΙ) ειδάλλως η παρούσα παύει να ισχύει.

Κοινοποίηση : Η Δήμαρχος
Αστ. Τμήμα Πτολ/δας Μ.Ε

Ο Αντιδήμαρχος
Σιδηρόπουλος Σοφοκλής

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.