117 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας



Συνεχίζονται οι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΗ, για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού της χώρας. Με νέα προκήρυξη, ζητούνται 117 (εκατόν δέκα επτά) έκτακτοι ημερομίσθίοι ανειδίκευτοι εργάτες για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Μονάδων.

Το προσωπικό θα προσληφθεί σαν Εργάτης / Εργάτρια (ΥΕ) και θα καλύψει 60 ημερομίσθια.

Οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους είναι μέχρι τις 04.09.2013 και όπως αναφέρεται στην προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στο site της ΔΕΗ: «Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι 04.09.2013 και  ώρα 16.00 στη Γραμματεία του  Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του ΛΚΔΜ  23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος, την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους. Η ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση διανέμεται από τη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού στην ανωτέρω Διεύθυνση.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.