Σφοδρή Επίθεση Ραχήλ Μακρή στον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο



Ραχήλ Μακρή: «Δεν έχετε πλέον ούτε ιερό, ούτε όσιο. Σεβαστείτε την ανθρώπινη ζωή».

Η Συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά και των προκατόχων του, έχουν οδηγήσει την Ελληνική Κοινωνία σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο. Η ανεργία αποτελεί πρόβλημα κάθε οικογένειας και η επιβίωση των πολιτών δεν εξασφαλίζεται από μια Κυβέρνηση που αγωνιά μόνο για τις δεσμεύσεις της στην Τρόικα.

Η εικονική πραγματικότητα του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του, τους οδηγεί σε δηλώσεις καταδίκης της πολιτικής λιτότητας, την οποία οι ίδιοι εισήγαγαν και εφαρμόζουν. Η έλλειψη επαφή τους με το κοινωνικό γίγνεσθαι δεν τους επιτρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο έστω και ενός εισιτηρίου.

Απόδειξη αυτών αποτελεί η πρόσφατη δήλωση του υφυπουργού Μεταφορών κ. Παπαδόπουλου με αφορμή τον τραγικό και άδικο θάνατο του 18χρονου ανέργου.

Σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, ο υποτιθέμενα υπεύθυνος υφυπουργός μας ανακοίνωσε ότι οδηγός και ελεγκτής έκαναν καλά την δουλεία τους. Χωρίς σκέψη, χωρίς στοιχεία, χωρίς κανένα σεβασμό στην ανακριτική διαδικασία, χωρίς συνείδηση της ύπαρξης αρμόδιου δικαστηρίου, ο υφυπουργός εξέδωσε δήλωση-απόφαση, που μόνο ως αβασάνιστη λεκτική ακροβασία αναρμόδιου καθησυχασμού και ανεύθυνης αποστασιοποίησης, από το πραγματικό πρόβλημα, μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αυτοί που δεν κάνουν τη δουλειά τους είναι τα κυβερνητικά στελέχη που αδυνατούν να εισπράξουν τα οφειλόμενα προς το Κράτος από τους ημετέρους τους, μεγαλοφειλέτες. Οι πραγματικοί τζαμπατζήδες κύριε Χατζηδάκη είναι καναλάρχες εργολάβοι, που όχι μόνο τους δέχεστε αλλά τους αναθέτετε δημόσια έργα και στους οποίους εκχωρείτε κρατική περιουσία αντί πινακίου φακής. Πραγματικοί τζαμπατζήδες είναι όσοι εκμεταλλεύονται ύποπτες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις οποίες εσείς εκδίδετε, για να λάβουν δημόσια χρήματα χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Η ουσία, όμως, παραμένει. Ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του για ένα ευρώ.

Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να φανταστούμε σε ποια περιγραφή εργασίας εντάσσεται το συγκεκριμένο γεγονός. Αποτελεί ντροπή και όνειδος για οποιοδήποτε στοιχειωδώς πολιτισμένο και δημοκρατικό Κράτος να διατηρεί στη Κυβέρνηση άτομα, τα οποία πραγματοποιούν, έστω και «ατυχείς» δηλώσεις, που θίγουν την μνήμη νεκρών και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού.

Ο ηθικός εκτροχιασμός της Συγκυβέρνησης, που τροφοδοτείται από την αλαζονεία, οδηγεί στον εναγκαλισμό των υπουργικών θώκων αλλά δεν θα επιτρέψουμε να οδηγήσει σε ηθικό αδιέξοδο την κοινωνία, ούτε σε περεταίρω καταρράκωση της αξιοπρέπειας του Λαού μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.