Έτοιμο το Πλατανόδασος να υποδεχτεί τους Προσκόπους



Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Κώστας Κυριακίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρυμνίου κ. Νίκος Αρβανίτης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιανής Γιώργος Φτάκας, επισκέφτηκαν το Πλατανόδασος όπου από τις 8 εώς της 13 Αυγούστου θα είναι χώρος φιλοξενίας για συνολικά 1.000 άτομα, εκ των οποίων τα 200 είναι Ενήλικα Στελέχη και τα 800 Ανιχνευτές (νέοι και νέες ηλικίας από 14 έως 18 ετών) από την Πανελλήνια Δράση του Κλάδου Ανιχνευτών του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων «Ελπίδα 2013». Για πρώτη φορά φέτος, στη δράση θα συμμετέχουν ομάδες Ανιχνευτών από τη Βουλγαρία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Κύπρο, την Πορτογαλία και τη Σερβία.

Εκεί συνάντησαν τον Αρχηγό της δράσης κ. Σωτήρη Μαρούδα και τον Περιφερειακό Αρχηγό κ. Tάκη Βαρδάκα.

Τις προσεχείς ημέρες οι Ανιχνευτές θα συμμετέχουν σε μια σειρά συναρπαστικών θεματικών δραστηριοτήτων και extreme sports, όπως ορεινή ποδηλασία, αναρρίχηση, τοξοβολία, διάσχιση φαραγγιού, canyoning, kayak στη λίμνη, κ.α.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.