Συνάντηση εργασίας για δημιουργία Θερμοκηπιακού Πάρκου στο Δ. Κοζάνης



Τον Δήμο Κοζάνης επισκέφτηκε εκπρόσωπος ισραηλινών επενδυτών,  προκειμένου να ενημερωθεί για την δυνατότητα λειτουργίας  θερμοκηπιακού πάρκου με χρήση τηλεθέρμανσης στο  Δ. Κοζάνης, έργο που μπορεί να ενταχθεί στο χρηματοδοτικό πλαίσιο του προγράμματος JESSICA.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κοζάνης, το μεσημέρι της Τρίτης 6 Αυγούστου 2013, συμμετείχαν ο Δημάρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, ο κ. Zvi Herman εκπρόσωπος της εταιρείας  LR Group, η κα. Χ. Παπαδάκου Senior Manager της Grant Thornton Greece και ο κ. Λ. Κυπιρτίδης Δ/ντης Τηλεθέρμανσης της ΔΕΥΑΚ.

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση, των μελετών που εκπονήθηκαν για το θερμοκηπιακό πάρκο, καθώς και ενημέρωση για την δυνατότητα χρήσης τηλεθέρμανσης για την λειτουργία του. Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε συζήτηση για τις γενικότερες πολιτικές και πλεονεκτήματα του Δήμου στον τομέα της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, (αστική ανάπτυξη, κομβική θέση και  συγκοινωνίες, προστασία του περιβάλλοντος, ενεργειακή πολιτική, κ.α.).

Ο Δήμος Κοζάνης μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών βρίσκεται σε επαφή με τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που παρέχει η περιοχή και στον πρωτογενή τομέα,  ώστε να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα,  δίνοντας έτσι μια απάντηση στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει όλη την περιοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.