Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Παραλαβή παιδαγωγικού υλικού και εξοπλισμού για τα ειδικά σχολεία

Τον εξοπλισμό για τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού παρέλαβαν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σταυρούλα Παπαχαρισίου και τα μέλη της αρμόδια επιτροπής παραλαβής του δήμου.

Πρόκειται για βασικό εξοπλισμό και παιδαγωγικό υλικό που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ειδικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης προϋπολογισμού 44.680,98€ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: διαδραστικούς-μαγνητικούς πίνακες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες προβολής, συσκευές ήχου, κάμερα, γραφεία, βιβλιοθήκες, ποδήλατο γυμναστηρίου, ποδήλατο, τραπέζι και καθίσματα τραπεζαρίας, όργανα ισορροπίας, όργανα άθλησης, στρώματα γυμναστικής, πολύζυγο τοίχου, ρολά ασκήσεων, μπάλες κινησιοθεραπείας, τραπέζι πιγκ πογκ, μπασκέτες κούνιες με συστήματα αιώρησης και δεκάδες άλλα αντικείμενα χρήσιμα για την εκπαίδευση και την ενασχόληση των μαθητών.

Η αγορά του εξοπλισμού χρηματοδοτήθηκε από το σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στο οποίο είχε καταθέσει πρόταση ένταξης ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.