Μέ πλήθος κόσμου το Αντάμωμα των Μικροβαλτινών 2013 – Βίντεο

Παρουσία πλήθους* κόσμου πραγματοποιήθηκε το ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Μικροβαλτινών, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 στο πάρκο Μικροβάλτου.

Το γλέντι, με πρωταγωνιστές τη νεολαία, κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, με τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του Νίκου Τζουκόπουλου.

Συνδιοργανώθηκε από τον τοπικό σύλλογο Η ΕΛΠΙΣ Μικροβάλτου, τον αθλητικό σύλλογο ΑΙΑΣ Μικροβάλτου και το σύλλογο Μικροβαλτινών Ν. Κοζάνης.

* Τυπικά καταγράφεται σαν το 1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Μικροβαλτικών και αριθμητικά -αφού ξεπέρασε τα 700 άτομα- ήταν μάλλον η πολυπληθέστερη σύναξη κόσμου από ανάλογες εκδηλώσεις στο Μικρόβαλτο.

Δεν υπήρξαν όμως ιδιαίτερα εμφανή -πλην ορισμένων εξαιρέσεων- τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ουσιαστικού ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ, που θα σήμαινε κινητοποίηση και προσέλευση των απανταχού Μικροβαλτινών από την Κοζάνη, την υπόλοιπη Ελλάδα, τους μετανάστες του εξωτερικού, ακόμη και των …μόνιμων κατοίκων του χωριού. Αυτή η στόχευση βέβαια χρειάζεται χρόνο και διαρκή προσπάθεια. Χρειάζεται επικοινωνία, ενημέρωση και ατομικές προσκλήσεις…

…Και του χρόνου καλύτερα!

Γ.Μ./mikrovalto.gr

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.