Τι γίνεται με τις μεταθέσεις των αστυνομικών (πλην αξιωματικών) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης;



Τι γίνεται με τις μεταθέσεις των αστυνομικών (πλην αξιωματικών) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης; Αυτό το ερώτημα απασχολεί και μάλιστα πολύ έντονα στο προσωπικό της αστυνομίας της Α.Δ. Κοζάνης.

Αρκετοί ένστολοι μάλιστα, δεν κρύβουν τη δυσφορία για τις μετακινήσεις των Αστυφυλάκων, Αρχιφυλάκων και Ανθυπαστυνόμων και ήδη (όπως μάθαμε) για το θέμα έχει ενημερωθεί και η διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και αναμένεται και επίσημη αντίδραση τις επόμενες ημέρες.

Όπως πληροφορηθήκαμε στις σύσκεψη για τις κρίσεις και μετακινήσεις (σε επίπεδο Α.Δ. Κοζάνης) οι τρεις συνδικαλιστές της Ένωσης Αξιωματικών συνηγόρησαν σε αντίθεση με τον συνδικαλιστή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που διαφωνώντας καταψήφισε τις μετακινήσεις.

Το ποτήρι που ξεχείλισε ήταν η μετακίνησε και ενός συνδικαλιστή (στην Κοζάνη) που από την Τροχαία μετακινήθηκε στο Τμήμα Τάξης γεγονός που χρεώνεται ως «αιτία πολέμου» για την ένωση η οποία και θα συνεδριάσει εκτάκτως μέσα στη νέα εβδομάδα (πιθανόν την Τετάρτη) προκειμένου να καθορίσει στάση και τρόπους αντίδρασης (εισηγήσεις πάντως θέλουν να καταγγελθεί το γεγονός των μετακινήσεων με όση δύναμη και φωνή, πανελλαδικά και παντού).

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.