Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ενεργοποιεί τις διαδικασίες του νέου πενταετούς Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος

Ενημερωτικό κείμενο σε όλους τους Φορείς απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, με σκοπό την έναρξη της συμμετοχικής διαδικασίας σύνταξης του νέου πενταετούς Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) (γνωστού ως Τοπικός Πόρος), μετά την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης.

Στο κείμενο αυτό παρουσιάζονται οι αρχικές σκέψεις, οι παράμετροι, η μεθοδολογία, ο κεντρικός στόχος, το ενδεικτικό αρχικό περιεχόμενο του νέου προγράμματος και ζητείται η ενεργή συμμετοχή Φορέων και πολιτών για διατύπωση δημιουργικών προτάσεων, σκέψεων και ιδεών που θα εμπλουτίσουν και θα βελτιστοποιήσουν τον αρχικό υπό διαβούλευση σχεδιασμό θέτοντας τις βάσεις για το νέο πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής τόνισε: «Οι απόψεις που αναμένουμε να διατυπωθούν, εκτιμούμε ότι θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καινοτόμου προγράμματος που θα υπακούει στη φιλοσοφία θεσμοθέτησής του και θα δίνει προοπτική στην περιοχή».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.