ΕΛΜΕ Κοζάνης: Πίνακες κενών πλεονασμάτων



Η ΕΛΜΕ Κοζάνης καταδικάζει την σημερινή (1/8/2013) ενέργεια  του Υπουργείου Παιδείας  να ζητήσει τον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων των συναδέλφων, ο οποίος υπολογισμός θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τα νέα ωρολόγια προγράμματα για Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια.  

Τα νέα ωρολόγια προγράμματα θα προκύψουν -αν προκύψουν – μετά από την κατάθεση του νομοσχεδίου για το Νέο Γενικό και Τεχνολογικό Λύκειο –  ένα νομοσχέδιο το οποίο δεν έχει ακόμη τεθεί σε διαβούλευση – και το σημαντικότερο δεν έχει ακόμη ψηφισθεί.

Καλεί λοιπόν το Υπουργείο Παιδείας τους Περιφερειακούς Διευθυντές, τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τέλος τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων να παρανομήσουν συνυπογράφοντας τους πίνακες αυτούς που θα προκύψουν και οι οποίοι δεν βασίζονται σε καμία υφιστάμενη νομοθεσία παρά μόνο σε κάποιον μελλοντικό νόμο που θα ψηφιστεί ( αν ψηφιστεί )!!!!!
 
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.