Ευχαριστήριο σε επιχειρήσεις που στηρίζουν τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΚοζάνηςΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης και οι εθελοντές που το στηρίζουν θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις, που στήριξαν την εκτύπωση της αφίσας προβολής και ευαισθητοποίησης του Ιατρείου και συγκεκριμένα τους:

ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
PRINTPROMO – ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
THE LOFT – COFFEE & GAMES

Οι κινήσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού αφενός ενισχύουν τη βιωσιμότητα, προωθούν την αναγνωρισημότητα και τη διάδοση των αρχών στις οποίες βασίζεται η λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης και αφετέρου δίνουν στους εθελοντές που το στηρίζουν τη δύναμη να συνεχίζουν τη μέχρι τώρα προσπάθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, για τις ανάγκες στελέχωσης του με εθελοντικό προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, κοινωνικούς επιστήμονες και διοικητικούς), αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξης του, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461042257, και στη διεύθυνση Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40μάρτυρες) καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ.,  στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: koinwniakoz@gmail.com και στο facebook/KoinwnikoIatreioKozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.