35ο River Party: Pre-opening με Δήμο Αναστασιάδη και Tonis Sfinos! Δείτε τα βίντεο!



Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του 35ου River Party, το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου μια συναυλία – έκπληξη περίμενε τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες στο Νεστόριο Καστοριάς.

Πρώτος στην κεντρική σκηνή του pre-opening Party ανέβηκε ο Δήμος Αναστασιάδης με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα που ξεσήκωσε το κοινό, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Tonis Sfinos και η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτυ, σηματοδοτώντας την αρχή ενός αξέχαστου πενθήμερου με ανεξάντλητη μουσική!
 
Για τη συνέχεια, στην πρώτη μέρα του μεγαλύτερου πάρτυ του καλοκαιριού δίπλα στο ποτάμι, υποδεχόμαστε τον κοσμοπολίτη Γιώργη Χριστοδούλου, τους Tricky Pony σε μία απρόσμενη ροκ εμφάνιση, τους  DUB Incorporation, το πολυαναμενόμενο γκρουπ – έκπληξη από την Λυών της Γαλλίας, τον Γιάννη Αγγελάκα που έρχεται με την παρέα του για να μας ταξιδέψει σε γνώριμα και νέα μουσικά μονοπάτια, ενώ η βραδιά συνεχίζεται «με ένα γλέντι όπως παλιά», έτσι όπως ξέρει να το στήνει μοναδικά ο Σωκράτης Μάλαμας.

Δείτε τα βίντεο του svouranews.blogspot.com:

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.