Πτολεμαϊδα: Στάχτη έγιναν μουσικά όργανα αξίας 20.000 €



Σοβαρές υλικές ζημίες προξένησε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε δωμάτιο μονοκατοικίας επί της οδού Βιθυνίας 30, στην Πτολεμαΐδα, η οποία έκαψε μουσικά όργανα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό αξίας 20.000 ευρώ, καθώς το χώρο χρησιμοποιούσε για τις πρόβες του γνωστό τοπικό μουσικό συγκρότημα.

Η φωτιά, η οποία εικάζεται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, εκδηλώθηκε άγνωστη ακριβώς ώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς η μονοκατοικία ήταν άδεια, αλλά ο καπνός έγινε αντιληπτός από περίοικο ο οποίος και ειδοποίησε στις 4.15΄ το πρωί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας, η οποία έσπευσε στον τόπο με 4 πυροσβέστες και 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Η φωτιά προξένησε σοβαρές ζημίες στο δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του συγκροτήματος και έκαψε πληθώρα μουσικών οργάνων και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Κάηκαν συγκεκριμένα ένα σετ πολύ καλά ντραμς, ένα κλασσικό πιάνο, ένα συνθεσάιζερ, περί τα 12 ηχεία, καμπίνες ηχείων, ενισχυτές, κονσόλες, πολυεφέ και κιθάρες, η αξία των οποίων- με μια πρώτη εκτίμηση των μελών του συγκροτήματος- ανέρχεται σε 20.000 ευρώ.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ Πτολεμαΐδας.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.