Μουσική βραδιά στο προαύλειο του Αγίου Γεωργίου στη Σιάτιστα – Βίντεο



«Πολιτισμός, αντίδοτο της κρίσης»

Πλημμύρισε από νότες και κόσμο ο προαύλιος χώρος του Αγίου Γεωργίου στη Σιάτιστα το Σάββατο 27 Ιουλίου σε μια μαγευτική βραδιά.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των μουσικών βραδιών που διοργανώνονται από τον δήμο Βοϊου σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Αγγελική Καραγιώργου και τους Tale Quale που τους ταξίδεψαν μουσικά σε όλο τον κόσμο, με μοναδικές ερμηνείες.

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Γαρούφος Παναγιώτης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την συμμετοχή τους αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου που βοήθησαν για το στήσιμο αυτής της εκδήλωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως στο σύντομο χαιρετισμό του, επισήμανε την αναγκαιότητα διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, αλλά και συμμετοχής του κόσμου, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, ο πολιτισμός μπορεί να βοηθήσει, αφού είναι «αντίδοτο της κρίσης».

Ήταν άλλη μια εξαιρετική εκδήλωση και όσοι την παρακολούθησαν, αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι.

tovoion.com

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.