Συναντήσεις Κουκουλόπουλου για το θέμα των ΚυριακώνΜε τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Γιάννη Σόκουτη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Κώστα Κυριακίδη και Προέδρους και εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής μας συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για τις θέσεις τους γύρω απ΄ το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Στις συναντήσεις αυτές ο κ. Κουκουλόπουλος τους ενημέρωσε σχετικά με τις τελευταίες τροποποιήσεις που έγιναν στη διάταξη που αναφέρεται στη λειτουργία των καταστημάτων, η οποία εισάγεται αύριο Τρίτη στο Α΄ θερινό τμήμα της Βουλής, και κατέγραψε τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Από την πλευρά του ο βουλευτής τόνισε πως σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε εξέλιξη στην τοπική μας αγορά δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο με τη συναίνεση των εμπορικών συλλόγων και τη συνεργασία τους με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.