Ραχήλ Μακρή: Τελικά ποιά κανάλια ενημέρωσης επιθυμεί να έχει ο κ. Σαμαράς;Η απάντηση είναι προφανής. Μόνο αυτά που τον βοηθούν να παραμείνει στην εξουσία. Αυτά που αναπαράγουν τα εκβιαστικά διλλήματα για άδεια ράφια, για έλλειψη παιδικού γάλακτος και για γενικευμένη πείνα εάν δεν σχηματίσουν Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Αυτά που αποσιωπούν την ληστεία έναντι των μικρο-ομολογιούχων και των ασφαλιστικών ταμείων και προβάλουν το PSI+ ως επιτυχημένη και επιβεβλημένη κυβερνητική ενέργεια.

Εάν αυτά τα κανάλια χρωστούν, για παράδειγμα στα ασφαλιστικά ταμεία καρφί δεν καίγεται στους Κυβερνώντες.

Απασχολεί, όμως, τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στις 19-7-2013 η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β. Αθηνών, κος Βασίλειος Καπερνάρος κατέθεσαν την υπ. αρ πρωτ.  13157/1277/19-7-2013 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με θέμα “Οφειλές της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο MEGA CHANNEL, ύψους  1.350.000 ευρώ  προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης  Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας; ”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.