Μάζεψαν τραπεζοκαθίσματα από τον κεντρικό πεζόδρομο Κοζάνης!



Σε μια κίνηση που μάλλον δεν ήταν αναμενόμενη προχώρησε χθες η δημοτική αρχή του Δήμου Κοζάνης: Μετά από εντολή της Διεύθυνσης Οικονομικών και προσόδων, το πρωί της χθεσινής ημέρας συνεργείο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας, με φορτηγό, μάζεψαν τραπεζοκαθίσματα από γνωστό καφέ-μπαρ της πόλης που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο.

Μια ενέργεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ιδιοκτήτη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ζητώντας να εφαρμοστεί για όλους η κείμενη νομοθεσία. Στη συνέχεια, το ίδιο συνεργείο του Δήμου κατευθύνθηκε προς άλλο πολύ γνωστό και δημοφιλές καφέ της πόλης, επί της οδού Παύλου Μελά, ώστε να μαζέψει και από εκεί τα τραπεζοκαθίσματα, διαπιστώνοντας, ωστόσο, πως ο ιδιοκτήτης του είχε φροντίσει να τα μαζέψει από το πεζοδρόμιο αρκετά νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» από το Δήμο Κοζάνης, οι χθεσινή ενέργεια έχει να κάνει με την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας για την απαγόρευση τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως είναι ο κεντρικός πεζόδρομος, ενώ εκφράζεται η βούληση να υπάρξει και συνέχεια και με άλλα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.