Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Βοΐου για το φετινό καλοκαίρι

Ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2013 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Βοΐου φέτος, με το Δήμο, τη ΔΗΚΕΒΟ και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, να διοργανώνουν ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Φυσικά σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής και άλλους φορείς, εκδηλώσεις θα διοργανωθούν σε όλο το Δήμο μέχρι το Σεπτέμβριο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, προώθηση τοπικών προϊόντων και φυσικά αναβίωση εθίμων που αναδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση του τόπου.

Ο Δήμος Βοΐου στην προσπάθεια στήριξης του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων των εκδηλώσεων αυτών, χωρίς να ξεφεύγει από την πάγια πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια για ορθολογική διαχείριση των δαπανών, ενώ φυσικά θα προσφέρει υλικοτεχνική υποστήριξη σε φορείς και συλλόγους.

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.