Ραχήλ Μακρή: Τακτοποίηση ημετέρων ως συμβούλων σε Υπουργεία



Την ώρα, που η συγκυβέρνηση οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, εκτελώντας διαταγές τοκογλύφων δανειστών και τραπεζιτών, φέρεται να βολεύει τα δικά της παιδιά.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σύζυγος, στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ΝΔ, έχει τοποθετηθεί σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου με πιο πρόσφατη αυτή του συμβούλου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού είναι ο δημιουργός μιας επικοινωνιακής ομάδας, η οποία μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χτυπούν με συκοφαντίες και ψεύδη, όσους τολμούν να αποκαλύπτουν την αλήθεια για τα κακώς κείμενα της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή είναι η αξιολόγηση που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση; Αξιολογούν τον κάθε υπάλληλο σύμφωνα με την κομματική του υποταγή;

Οι αρμόδιοι Υπουργοί οφείλουν να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθεί περίτρανα ότι οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού και οι σύμβουλοι των Υπουργών, αντί να ασχολούνται με την επίλυση των καίριων και βασικών προβλημάτων των Ελλήνων Πολιτών επιδίδονται σε αγώνες λασπολογίας και συκοφάντησης, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.