Διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο της Κοζάνης – Κλειστά όλα τα Δημαρχεία της χώρας

Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι και την  Τετάρτη τα Δημαρχεία όλης της χώρας, έπειτα από απόφαση της Κεντρικής Ένωσης  Δήμων Ελλάδας, με αφορμή πολυνομοσχέδιο που αφορά στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας των Σχολικών Φυλάκων και τη θέση σε διαθεσιμότητα των εργαζομένων σ’-αυτές, καθώς και τη διεύρυνση της επιτροπείας των Δήμων μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ».

Κλειστό παραμένει και το Δημαρχείο της Κοζάνης όπου σήμερα στις 12.00 αιρετοί του Δημοτικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα, αλλά και εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης «δηλώνουμε την κάθετη αντίθεσή μας στην επιχειρούμενη αφαίρεση πόρων, αρμοδιοτήτων, προσωπικού και την γενικότερη συρρίκνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους ενάντια στις επιχειρούμενες απολύσεις και την διαθεσιμότητα που τίθεται, και βέβαια να αναδείξουμε το μεγάλο ζήτημα δρομολόγησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην χώρα μας σε μία αντιευρωπαϊκή και αντιαναπτυξιακή πορεία».

Δείτε το βίντεο:

 

130715 ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.