Πυρκαγιά Αγ. Δητρίου Κοζάνης (1993) – Εμπρησμός Αγ. Γεωργίου Αιανής (2005): Όταν η μια περίπτωση μπορεί να δώσει ιδέες στην άλλη!

Μεγαλοαφίσα… πανηγυρική  Ιεράς Μητροπόλεως Κοζάνης:

Ο Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου εν είδει επετείου για τα 20 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά και την αποκατάσταση του ιερού κτίσματος αναγγέλλει τρανταχτά την έλευση για το σκοπό αυτό  των λειψάνων της μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνης ως ευλογία προς τους πιστούς της «θεοφρουρήτου»(!!!)Μητροπόλεώς μας(όρα Πασχαλινή Εγκύκλιος μητροπολίτου Παύλου).

Καλή ευκαιρία και καλή ιδέα(αυτή με τα λείψανα), οπότε να την αρπάξει και ο δικός μας ΑΝΑΞΙΟ-ΠΑΘΗΣ «σταυρο-φόρος» εφημέριος Αιανής ,καθώς σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου στη σκούφια του!!Έχοντας ίσως εξασφαλίσει τον στέφανον της Δόξης εις τους ουρανούς,από τα μεγάλα πνευματικά(και όχι μόνο)εκκλησιαστικά έργα που έχει πραγματοποιήσει….

Ευκαιρία λοιπόν τότε να εορτάσουμε και ημείς οι Αιανιώτες τα 8χρονα της καταστροφικής-πλην όμως θαυματουργικής(κατά δήλωση του ιδίου του εφημερίου Αιανής)-πυρπόλησης του όχι και τόσο…ιερού κτίσματος του πολιούχου Αγίου Γεωργίου και την ανέγερση του νέου,ου μην αλλά και μεγαλοπρεπούς(ολίγον φαραωνικού),Ιερού Κτίσματος προς δόξαν Θεού!!!Και μη νομίσουν τίποτε άλλο οι εχθροί της Εκκλησίας!!!

(Μας βασανίζει ένα ερώτημα:Αφού η μητρόπολή μας είναι «θεοφρούρητος»(σύμφωνα πάντα με τον σεβασμιότατο),πόση παραπάνω ευλογία θα μας δώσουν τα λείψανα της Αγίας Μαρίνας;;;Αλλά ας μην είμαστε κακόπιστοι:κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι άγιοι Πατέρες της τοπικής μας Εκκλησίας!!!)

Αναγνώστης KozaniLife.gr από την Αιανή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.