Η Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού για τις απολύσεις εργαζομένων

Με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης για μετακίνηση ή απόλυση των εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία και στη Φύλαξη Σχολείων αλλά και στην εκπαίδευση η «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού» δηλώνει την αντίθεσή της σε μια απόφαση που πλήττει την Παιδεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την καθημερινότητα του πολίτη, την ποιότητα ζωής. Επίσης εκφράζει την υποστήριξή της στους εργαζόμενους και στον αγώνα που κάνουν για την ανατροπή της απόφασης αυτής.

Ειδικότερα στο Βελβεντό γνωρίζουμε τη σημασία της λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας, το αντικείμενο και την προσφορά της καθώς η δομή αυτή λειτουργούσε από το 2009 με καθημερινή παρουσία και σημαντική συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία του π. Δήμου. Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και σε όλους τους άλλους οι οποίοι ξαφνικά αντιμετωπίζουν την ανεργία, και καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναθεώρηση της απόφασης.  
 
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.