Μεχτερίδης και Τζέλος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Μεξικό



Αναχωρεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2013 η εθνική ομάδα της χώρας μας για την Πουέμπλα του Μεξικού. Η αποστολή απαρτίζεται από 8 άντρες και 8 γυναίκες και θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo

το οποίο ξεκινά στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουλίου 2013.Περισσοτεροι από 1500 αθλητές έχουν δηλωθεί από 140 χώρες από όλον τον κόσμο, σε αυτή τη διοργάνωση η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά την ολυμπιάδα που θα φιλοξενήσει το Μεξικό.

Από την πόλη της Κοζάνης και το σύλλογο Μακεδονική Δύναμη συμμετέχουν στο σχήμα της εθνικής ομάδας 2 αθλητές, ο Μεχτερίδης-Παπαδόπουλος Στυλιανός του Μιλτιάδη και ο Τζέλλος Νικόλαος του Ιωάννη. Και οι δυο αθλητές του συλλόγου μας είναι έμπειροι έχοντας από 12 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας μας σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και πολλές συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά. Οι αθλητές 3 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της  προετοιμασίας τους με την εθνική ομάδα δείχνουν να βρίσκονται σε  καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψει και ο προπονητής του συλλόγου κ. Αλμασίδης Χρήστος με σκοπό να συμπαρασταθεί και να εμψυχώσει τους αθλητές του σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Οι φίλοι του αγωνίσματος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες μέσω ιντερνέτ από τη σελίδα της WTF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό) στη διεύθυνση www.dartfish.tv.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.