Άσε ρε που θες και δουλειά – Γράφει ο Τσαουσίδης Θεόδωρος



-Δεν γνωρίζουμε ποιος γράφει το βιβλίο της Ζωής μας, γνωρίζουμε όμως αυτούς που ταλαιπωρούν τη Ζωή μας.

-Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ατελείωτο μίσος για τους εργαζόμενους, για κάθε εργαζόμενο, ιδιωτικού η δημόσιου τομέα.

Τους πείρε ο πόνος τώρα ότι χάθηκαν 1.500.000 θέσεις εργασίας, λες και δεν είχαμε και πριν 500.000 ανέργους (με νααα κάτι πτυχία και διπλώματα) ή δεν είναι αυτοί που ΠΕΤΣΕΚΟΨΑΝ το μισθό όσων ΑΚΟΜΑ εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα.

-Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα σωθεί η χώρα με νεκρούς ή διωγμένους πολίτες.

-Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι έξυπνος, ξύπνιος ή ηλίθιος αυτός που αποφασίζει την ίδρυση – λειτουργία μιας υπηρεσίας και πριν καλά καλά καταλάβει πως ανταποκρίνεται και αν θέλει βελτιώσεις την καταργεί γιατί κάποιοι ελεήμονες της βλακείας θέλουν Αίμα, Αίμα εργαζομένων, Αίμα Ελλήνων.

-Δεν μπορώ να καταλάβω το ΜΑΥΡΟ της Δημόσιας (καπελωμένης μόνιμα από την κάθε κυβέρνηση), ως δήθεν ρουσφετολογικό μαγαζί(Εγώ διόρισα την κομματική πελατεία μου).

-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ δουλειά, (ψωμί)  οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι σχολικοί φύλακες, οι καθηγητές, οι ΔΕΗτζήδες…. Οι..οι… οι…

Το υποψιάζομαι όμως, θέλουν δουλειά ώστε έχοντας λεφτά να ταλαιπωρούν με τις αγορές τους τους ελεύθερους επαγγελματίες, να τους κουράζουν.. και αυτοί από πείσμα να δίνουν λεφτά στο υπουργείο οικονομικών και να κουράζονται και αυτοί…

Ντροπή σας λουφάξτε και πεθάνετε, σώζουμε τη χώρα!!!  με τους πολίτες της θα ασχολούμεθα.

Άσε που αυτοί οι πολίτες ζητάν και υπηρεσίες, ζητάν Γιατρούς και Νοσοκομεία και Φάρμακα και εξυπηρέτηση, οι ανάλγητοι οι κακομαθημένοι Ελληναράδες, οι ανθέλληνες.

Σκασμένος από την τόση βλακεία, ανικανότητα και απανθρωπιά των κυβερνώντων.

Τσαουσίδης Θεόδωρος
Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.