Ραχήλ Μακρή: «Η Επιστήμη αποτελεί το κλειδί της Ανάπτυξης»

Συμμετοχή της Βουλευτού Νομού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην ημερίδα του Συνδικάτου εργαζομένων του Ι.Γ.Μ.Ε. με θέμα «Η Επιστημονική έρευνα ως απάντηση στην κρίση»
Ραχήλ Μακρή: «Η Επιστήμη αποτελεί το κλειδί της Ανάπτυξης»    

Στην ημερίδα με θέμα « Η Επιστημονική έρευνα ως απάντηση στην κρίση» που διοργάνωσε το Συνδικάτο εργαζομένων του Ινστιτούτου Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.),  στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) παρευρέθηκε η Βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Τομεάρχης Περιβάλλοντος Ενέργειας κ Ραχήλ Μακρή μετά από πρόσκληση του Συνδικάτου εργαζομένων.

Η κ Μακρή απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίο τόνισε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε ότι η οικοδόμηση μιας ισχυρής και βιώσιμης οικονομίας προϋποθέτει την επιστημονική έρευνα και απαιτεί μια δημόσια διοίκηση ικανή να συντονίσει και να αξιοποιήσει σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα τα επιστημονικά συμπεράσματα και επιτεύγματα. Απορρίπτουμε τόσο το βόλεμα κομματικών στρατών όσο και τους γενικούς αφορισμούς περί ανικανότητας και διαφθοράς τμημάτων ή του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας. Προτάσσουμε την αξιοκρατία και την αποτελεσματικότητα προκειμένου να εξασφαλιστεί για τα παιδιά μας η βέλτιστη και ουσιαστική αξιοποίηση των συγκριτικών και απόλυτων πλεονεκτημάτων της Χώρας μας.

Ο ορυκτός πλούτος αποτελεί κομβικό σημείο ανάπτυξης. Για αυτό επιθυμούμε να διασφαλίσουμε την γνώση εξειδικευμένων ινστιτούτων όπως το ΙΓΜΕ και να την εντάξουμε με σοβαρές και αδιάβλητες διαδικασίες στην διοικητική δομή με σκοπό να εξελιχθεί, αξιοποιηθεί και επεκταθεί. Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση στην παρούσα ημερίδα, της οποίας τα αποτελέσματα θα αποτελέσουν αδιαμφισβήτητη προσφορά στη διαδικασία προβληματισμού και γέννησης νέων ιδεών για την αποτελεσματικότερη έρευνα και ανάπτυξη στην Πατρίδα μας». 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.