Σε φάση ολοκλήρωσης το κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης – Βίντεο

Το κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες αποπεράτωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, που συνοδευόταν από το Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης Κώστα Γρίβα, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Κώστα Σανίδη και συζήτησαν για τις εκκρεμότητες, που έχουν σχέση με την ολοκλήρωση του κτιρίου καθώς και για διάφορα θέματα, που αφορούν τη χρήση και λειτουργία του κτιρίου από την Εύξεινο Λέσχη.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών προβλέπει την παράδοση του κτιρίου για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και στη συνέχεια, αφού γίνει και η προμήθεια του εξοπλισμού, να δοθεί σε πλήρη λειτουργία μέχρι τέλους του 2013.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Σόκουτης όσο και ο κ. Σανίδης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης, που με την ολοκλήρωσή του θα καταστεί κέντρο πολιτισμού και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.