Κατασκευή δεξαμενής υδροδότησης Κοίλων, Ν.Καρδιάς, Εξοχής, Ν.Νικόπολης – Έργα αποκατάστασης ασφάλτου στον κεντρικό δρόμο Κοίλων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή δεξαμενής υδροδότησης χωρητικότητας χιλίων κυβικών μέτρων δίπλα στην εκκλησία Μεταμόρφωση του Σωτήρος στα Κοίλα. Το έργο αυτό θα τροφοδοτεί τις τοπικές κοινότητες Κοίλων, Ν.Καρδιάς, Εξοχής και Ν.Νικόπολης και θα καλύψει τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες των παραπάνω δημοτικών διαμερισμάτων.

Έργα αποκατάστασης ασφάλτου στον κεντρικό δρόμο Κοίλων

Σε λίγες μέρες, ενδεχομένως από την Παρασκευή 12/7 θα αρχίσουν εργασίες για την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα στον κεντρικό δρόμο των Κοίλων. Η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσα από τους δρόμους του χωριού και τα έργα θα διαρκέσουν περίπου πέντε ημέρες. Παράλληλα θα γίνουν εργασίες συντήρησης στους υπόλοιπους δρόμους της τοπικής κοινότητας. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η τωρινή κατάσταση του οδοστρώματος.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.