Ευχαριστήρια επιστολή των γονιών του μαθητή του 3ου Λυκείου Κοζάνης σε όσους έλαβαν μέρος στη συναυλία που δόθηκε



Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν o Θεός θελήσει  το παιδί μας έπειτα από την περιπέτεια υγείας του να σταθεί στα πόδια του, πιστεύουμε ότι θα το κάνει … Εκείνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η ανθρωπιά περισσεύει. Το ζούμε καθημερινά. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να το ζήσουμε και εμείς.

Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδίας μας όλους τους συνανθρώπους μας που μας το δείχνουν καθημερινά ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του όπως και όπου μπορεί.  Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα κάποιους… τον  Δ/ντη του 3ου Λυκείου Κοζάνης Κον Δούμα Μιχάλη , όλους τους καθηγητές και  το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και την  Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κοζάνης , για την αμέριστη συμπαράσταση τους στον γολγοθά μας .  Ευχαριστούμε θερμά το μουσικό κέντρο Music Αrt και την Κα Καραγιάννη Μαρία για την ιδέα και υλοποίηση της  συναυλίας καθώς και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη συναυλία που δόθηκε για το παιδί μας.

Ευχαριστούμε θερμά
Οι  γονείς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.