Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Τετάρτη – Δείτε σε ποιες περιοχές προβλέπονται



Ισχυρές καταιγίδες με αστραπόβροντα προβλέπονται από τις μεσημεριανές περίπου ώρες ως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 10 Ιουλίου στα ακόλουθα τμήματα της Ελλάδας :

– Μακεδονία (πιο έντονα τα φαινόμενα στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς, Σερρών, Φλώρινας και Πιερίας)

– Ήπειρο (στους νομούς Ιωαννίνων προβλέπονται τα πιο ισχυρά φαινόμενα)

– Θεσσαλία (στα πιο βόρεια τμήματα της προβλέπονται οι πιο πολλές βροχές και καταιγίδες)

– δυτική Στερεά Ελλάδα (θα επηρεαστούν με τοπικές βροχές ή και σποραδικές καταιγίδες οι νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και πιθανότατα και Φωκίδας)

Οι παραπάνω νομοί συγκεντρώνουν τις πιο πολλές πιθανότητες για έντονα και πιθανότατα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 10 Ιουλίου, σύμφωνα με τα προγνωστικά μας στοιχεία.

Γενικότερα πάντως επιδείνωση του καιρού θα παρουσιαστεί στα παραπάνω γεωγραφικά τμήματα που σας αναφέραμε, αλλά να μην αποκλείσετε ότι μπορεί να επηρεαστούν και κάποιοι άλλοι νομοί που δεν αναφέρουμε στα ίδια όμως τμήματα.

Ο άστατος καιρός που θα επικρατήσει, δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια και πόσο ισχυρά ή όχι φαινόμενα μπορεί να δώσει.

tragiko.net

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.