Επίσκεψη Ουκρανών τουριστικών πρακτόρων από την Οδησσό στη Σιάτιστα – Βίντεο



Στη Σιάτιστα και το Δήμο Βοΐου βρέθηκαν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, οι τουριστικοί πράκτορες από την Οδησσό της Ουκρανίας, οι οποίοι επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια δράσεων του ΕΟΤ.

Οι τουριστικοί πράκτορες, συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο Οδησσού, για θέματα Τουρισμού, OLENA PAVLOVA και την επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου για τον τουρισμό και τον πολιτισμό, ΤΕΤΥΑΝΑ ΜΑRKOVA, επισκέφθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, το αρχοντικό «Μαλιώγκα» και το επισκέψιμο οινοποιείο «Διαμαντής», ενώ έδειξαν να εντυπωσιάζονται με το Τραμπάτζειο Γυμνάσιο της Σιάτιστας.

Παράλληλα άκουσαν για τις εμπορικές σχέσεις των Σιατιστέων με την Οδησσό, από πολλά χρόνια πριν, δηλώνοντας πως επισκέφθηκαν ένα ξεχωριστό τόπο που θα προτείνουν στους Ουκρανούς πολίτες, σαν μια εναλλακτική επιλογή για διακοπές στην Ελλάδα.

Μαζί με τους Ουκρανούς, στη Σιάτιστα βρέθηκε και ο Νίκος Εγρές, υπεύθυνος του ΕΟΤ στη Δυτική Μακεδονία, ενώ το Δήμο εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι, Θεόκλητος Γιώτης και Δημήτρης Παλασόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ, Γιώργος Συναχείρης.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.