Ο 11ος αγώνας δρόμου στον Αυγερινό – Βίντεο

Με τη συμμετοχή 74 αθλητών(70 ανδρών και 4 γυναικών), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο 11ος αγώνας δρόμου στον Αυγερινό, μια διοργάνωση που κεντρίζει τα τελευταία χρόνια τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων.

Και φέτος αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας βρέθηκαν στο όμορφο χωριό του Βοΐου, στηρίζοντας τη διοργάνωση που παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Δημήτριος Γάζος, ενώ στον Αυγερινό βρέθηκε και ο Έλληνας πρωταθλητής, Μιχάλης Παρμάκης, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Ξεχωριστές απονομές έγιναν για τις γυναίκες που συμμετείχαν, στους ηλικιωμένους αθλητές, ενώ βραβεύτηκε και ο νεότερος αθλητής.

Τη διοργάνωση είχε για άλλη μία φορά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγερινού με το Δήμο Βοΐου, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Βαργιάμης, ο αγώνας δρόμου στέλνει μηνύματα για αξίες και ιδανικά που έχουν χαθεί. 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.