Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Barcode: Monsieur Minimal – Minimal to Maximal…



Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 22.00 στο Barcode…

O monsieur minimal γραφεί και συνθέτει τα τελευταία 5 χρόνια. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρονικής Μουσικής και Τεχνολογίας του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον Δημήτριο Αδαμ.Διακρίθηκε μέσα από το διαγωνισμό της «The coca-cola sound wave festival» με τα κομμάτια “silk” και “love is a circle” παράλληλα συμμετείχε στη συλλογή της “The sound of everything” “city campers” όπου σημείωσε σημαντική επιτυχία.

Το περιοδικό «Status», ένα απ τα πιο αναγνωρισμένα αντρικά περιοδικά στην Ελλάδα, τον πρότεινε στην κατηγορία του «πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς 2009». Το «smile», ένα απ τα τραγούδια του άλμπουμ «lollipop» χρησιμοποιείται στο διαφημιστικό της μεγαλύτερης διατροφικής αλυσίδας «Safeway» σε Αμερική και Καναδά κι απ τη Citroen Hellas προς εξυπηρέτηση ενός διαφημιστικού κλιπ.

Το αμερικανικό κανάλι MTV πρόκειται να χρησιμοποιήσει όλα τα κομμάτια του σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή. Η μουσική του ακούγεται από τους περισσότερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια εκπομπών, trailer και airplays. Το κομμάτι «love story» ήταν γι αρκετές εβδομάδες στα top charts της Τουρκίας και κυκλοφόρησε σε μια από τις πιο γνωστές συλλογές της χώρας «Hillside SU Feelgood vol.3».

Τον Ιούνιο του 2011 στάθηκε επάξια και με μεγάλη επιτυχία παίζοντας live πλάι στον Moby ανοιγοντας την συναυλία του μεγάλου καλλιτέχνη στο κατάμεστο Θέατρο γης της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.