Συνάντηση Π. Καμμένου και Ρ. Μακρή με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Μηχανημάτων

Συνάντηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου και της τομεάρχου Ανάπτυξης, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών – Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κτήριο του Κοινοβουλίου.

Το ανωτέρω σωματείο εκπροσωπεί τους βιοτέχνες που ασχολούνται με την επισκευή και συντήρηση των χωματουργικών, δομικών και αγροτικών μηχανημάτων και συνιστούν έναν κλάδο ιδιαιτέρας σημασίας τόσο για την οικονομική ζωή της Χώρας, όσο και για την διασφάλιση απρόσκοπτης εκτέλεσης των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η τομεάρχης Ανάπτυξης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου, τα οποία εντοπίζονται στην αδυναμία της παρούσας και των προηγούμενων Κυβερνήσεων να οριοθετήσουν ένα λειτουργικό και σαφές νομικό πλαίσιο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης των εν λόγω συνεργείων.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχοντας πραγματοποιήσιμες προτάσεις για την ουσιαστική και βιώσιμη επιχειρηματικότητα θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε κλάδο με δίκαια αιτήματα τόσο για την ιδιωτική όσο και για την Εθνική οικονομική ζωή της Χώρας. Η ανάπτυξη υλοποιείται με την παροχή στήριξης στις Ελληνικές επιχειρήσεις και όχι με παροχές στις πολυεθνικές των δανειστών, που απομοιζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.