Κίνηση Γυναικών Εορδαίας: Εκδήλωση με στόχο τη γνωριμία με τις γυναίκες της περιοχής

Η Κίνηση Γυναικών Εορδαίας στις 5 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και  από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., στο χώρο μπροστά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πτολεμαΐδας  διοργανώνει εκδήλωση με στόχο τη γνωριμία με τις γυναίκες της περιοχής και την ευαισθητοποίηση όλων στα γυναικεία προβλήματα, που στις σύγχρονες συνθήκες οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης  καταγράφονται ιδιαίτερα οξυμένα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση μέσα από έντυπο και φωτογραφικό υλικό των  σύγχρονων αλλά και διαχρονικών προβλημάτων του γυναικείου πληθυσμού  και επιδιώκει την ανάπτυξη γόνιμου  προβληματισμού και διαλόγου με σκοπό την ενημέρωση , την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα  και την αλληλεγγύη.

Καμία γυναίκα μόνη της στα προβλήματα που αντιμετωπίζει!

Η συνειδητοποίηση , η αντίσταση , η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι ο μονόδρομος για τη διεκδίκηση αυτών που δικαιούται, για την αξιοπρέπεια, για τη ζωή της!

Κίνηση Γυναικών Εορδαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.