Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης: Eυρεία συνάντηση – διαβούλευση την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης, με αφορμή την ανησυχία και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στον Γεωπονικό κόσμο της χώρας το προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο του Υπ.Α.Α.Τ.: «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και ιδιαίτερα η ρύθμιση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων, σύμφωνα με την οποία θα υπάρχει «ασυμβίβαστο» μεταξύ Γεωπόνου – καταστηματάρχη γεωργικών εφοδίων και συνταγογράφου γεωργικών φαρμάκων, διοργανώνει ευρεία συνάντηση – διαβούλευση και καλεί τους Συλλόγους Γεωπόνων καθώς και όλους τους συναδέλφους Γεωπόνους της Δυτ. Μακεδονίας προκειμένου…να συζητήσουν το θέμα και να συνδιαμορφώσουν θέσεις για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στον αγροτικό τομέα της χώρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2013 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας (κτίριο Περιφέρειας Δ.Μ. –  Ζ.Ε.Π. Κοζάνη).

Στην συνάντηση θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ. κ. Δημήτρης Σοφολόγης και ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Γ. κ.  Μάκης Ιακωβάκης, οι οποίοι θα ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα, καθώς και για το νομικό πλαίσιο των Γεωργικών Φάρμακων, των Λιπασμάτων και του Πολλαπλασιαστικού Υλικού, σε ότι αφορά τον καθορισμό του υπεύθυνου επιστήμονα του Ν.4152/2013

Το  Δ.Σ.
του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.