Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει την κωλυσιεργία εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων της Siemens



Έχει παρέλθει ένας χρόνος από την υπογραφή του ντροπιαστικού σχεδίου συμβιβασμού Siemens και Ελλάδας, με το οποίο το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημιά από αξιώσεις τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ.  

Η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, φέρνει αυτή την σκανδαλώδη ρύθμιση στην επιφάνεια και καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό, για το αν εφαρμόσθηκε η συμφωνία.

Στις 23 Αυγούστου του 2012 ο κ. Στουρνάρας υπέγραψε, το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens A.E .

Ο κ. Στουρνάρας με την υπογραφή του, ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο δωροδοκίας του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ από την Siemens, με το πρόσχημα πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και αν υπάρχει, όλα λύθηκαν με κάποιες δήθεν δωρεές της εταιρείας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα επιμείνουμε μέχρι να αποδοθεί άπλετο φώς στην υπόθεση αυτή, που ο κ. Στουρνάρας έσπευσε να υπογράψει, ως μια από τις πρώτες ενέργειες του σαν Υπουργός Οικονομικών, προκειμένου να ευχαριστήσει την κ. Μέρκελ για την στήριξη της στον κ. Σαμαρά.      
 
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.