Παραμυθένιες Κυριακές για έναν ακόμη χρόνο στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης από το Σύλλογο Φίλων Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης



Συνεπής στο ραντεβού του για τέταρτη χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης διοργανώνει, αρχής γενομένης αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρα 11 το πρωί, το πρόγραμμα «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο. Μετά την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος τα προηγούμενα τρία χρόνια, οι συνεργασίες με παιδαγωγούς, ερασιτέχνες ηθοποιούς, μουσικούς, βιβλιοπωλεία της πόλης και εργαστήρια κατασκευών συνεχίζονται και εμπλουτίζονται.

Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο απευ…θύνονται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχουν να φέρουν τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, τα θεατρικά παιχνίδια και τις κατασκευές, στο χώρο του δημοτικού Κήπου.

Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές επιθυμούν να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.

Το πρόγραμμα για τις πρώτες δύο Κυριακές περιλαμβάνει:

30/6/2013 και ώρα 11 π.μ. Ερασιτέχνες ηθοποιοί της πόλης μας «Μια φορά και έναν καιρό….χάσαμε το θησαυρό».

7/7/2013 και ώρα 11 π.μ. Παιδικός σταθμός «Λιλιπούπολη», «Πειρατές στο Δημοτικό Κήπο».

Ολα είναι έτοιμα και σας περιμένουμε με μοναδικές αποσκευές το κέφι και τη φαντασία.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.