Δωρεά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο Μποδοσάκειο από τους αδελφούς Συμεωνίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»-«ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» που με την υπ΄αριθμ. 388/12-6-2013 απόφαση του έκανε την αποδοχή δωρεάς ενός καινούριου, σύγχρονου ασθενοφόρου πλήρως εξοπλισμένου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ, επί οχήματος FIAT DUCATO 35-2.3 DIESEL MULTIJET από τους αδελφούς Συμεωνίδη εις μνήμη του αείμνηστου αδελφού τους κορυφαίου Ορθοπεδικού, Ομότιμου Καθηγητού στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ.Παναγιώτη Συμεωνίδη για το Γ.Ν. Πτολεμαϊδας «Μποδοσάκειο».

Συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους αδερφούς κα.Ελένη Συμεωνίδου-Μουρατίδου, κα.Μαίρη Συμεωνίδου- Μουρατίδου, κα.Σοφία Συμεωνίδου-Ιεροδιακόνου και κ.Δημήτριο Συμεωνίδη για την κορυφαία πράξη αλτρουισμού με την δωρεά του εν λόγω ασθενοφόρου που θα ενισχύσει τον στόλο των ασθενοφόρων του Γ.Ν. Πτολεμαϊδας αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες διακομιδής ασθενών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.